Scheren met Italiaanse finesse

Een aluminium scheermes waarbij scherp is gekeken naar hoe veel materiaal er nu eigenlijk precies nodig is voor een optimaal functionerend scheermes. Klinkt dat goed? Lees dan verder terwijl wij je bijpraten over de Focus Slim Razor, het scheermes dat ons een lesje leerde in efficiëntie.

Italiaanse meesters

Hoe Focus hun nieuwe Slim Razor heeft ontwikkeld lijkt behoorlijk op hoe hun vuurrode landgenoten te werk gaan bij hun ambacht: de Formule 1 meesters van Ferrari. Iedere overbodige millimeter is er eentje te veel, en er wordt geschrapt en geschaafd daar waar dat enigszins mogelijk is. Winst en efficiëntie worden behaald door de opeenstapeling van ogenschijnlijk kleine verbeteringen her en der.

Als wij de Focus Slim Razor vast hebben zien en voelen wij dit maar al te goed. Het is een vederlicht scheermes met een ontwerp dat is gestript tot de essentie. Waar het design van een F1-auto gestript is om maximale snelheid te bereiken, is de vormgeving van de Focus Slim Razor gestript om maximale scheer-efficiëntie te bereiken.

Een nader kijkje

De Focus Slim Razor is volledig gemaakt van aluminium. De AL-variant heeft ook een aluminium handvat, terwijl de AP-versie een lichtgewicht kunststof handvat heeft waar het scheermes in rust. Het aluminium is van hoogwaardige kwaliteit en alleen in essentie aanwezig: het scheermes zelf weegt slechts 25 gram! Alle onderdelen zijn zodanig ontworpen en bewerkt dat Focus optimale precisie heeft bewerkstelligd.

De onderdelen van aluminium worden bijeengehouden door roestvrijstalen schroefjes die jou in staat stellen om het scheermes te plaatsen en vast te zetten zoals jij dat wilt. De Focus Slim Razor heeft dus niet alleen een enorm sexy jasje, het ontwerp staat volledig in dienst van jou als scheerder. Oké vooruit, het oog wil ook wat – dus dat is mooi meegenomen.

Deze scheermessen van Focus zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als de efficiëntie en het ontwerp van dit Italiaanse scheermes jou als muziek in de oren klinken, dan is de Focus Slim Razor het product voor jou. Forza Italia!

Focus - scheren met Italiaanse finesse